Prodaja Bojlera Elit Inox

Prodaja bojlera Beograd | Veliki Izbor Bojlera na Jednom Mestu

Temelj prodajnog procesa zasnovan je na interaktivnom odnosu gde kupac i prodavac zajedno rade na definisanju potreba i kreiranju rešenja. Znači, umesto uveravanja o tome zašto bi kupac trebalo da kupi bojler, verujemo da je korisnije pokazati mu i reći kako da kupi svoj proizvod odnosno kako bi ispunili njegove specifične potrebe.

Da ga upoznamo sa tipovima bojlera, proizvodjačima i njihovim specifičnostima.

Ideja je jednostavna, nudimo najbolju cenu za bojlera izradjenih po najsavremenijoj tehnologiji. Imamo najefikasniji sistem prodaje, profesionalni tim za najbolju i efikasnu procenu potreba samih kupaca, a samim tim zadovoljavamo stvarne potrebe našeg klijenta.

Samim tim ukoliko je klijent zadovoljan sa izborom i kupovinom, znači da je prodaja bojlera uspešna.

Ovo su preporuke najkvalitetnijih bojlera u Srbiji:

Preporuka #1 Elit Inox Čačak

Proizvodni programa čine bojleri srednje litraže (50-150l) sa prohromskim kazanom ili emajliranim. Na osnovu pažljivo registovanih potreba tržišta, dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najsavremenijih tehnologija, uspeli smo osvojiti proizvodnju ubedljivo najšireg asortimana bojlera.

U ponudi su bojleri serije Talas i to: Talas 8 prelivni bojler, Talas 10 pod pritiskom, Talas S/M/X/XX vertikalni, Talas Horizontalni, Talas K kombinovani, Talas KS kombinovani-solarni, Talas EB/KB/KSB podni bojler.

Preporuka #2 Ariston Bojleri

Ariston Bojleri su jedni od najkvalitetnijih bojlera na našem tržištu. Odlikuju ih sledeće karakteristike:

– Ekskluzivan dizajn
– Velika količina tople vode
– Novi ojačan termometar
– Termostat s bipolarnim sigurnosnim uređajem
– Velika magnezijumska anoda
– Visoka efikasnost unapređena s poliuretanskom izolacijom
– Sigurnosni ventil testiran na 8 bara
– Proizvod je testiran prema najvišim standardima kvalitete
– Unutrašnjost kazana emajlirana titaniumom testiran na 16 bara

Preporuka #3 Metalac Bojleri

Kazani bojlera Metalac imaju prevlaku od emajla, koji štiti kazan od korozije i obezbeđuje visok nivo higijene vode.
Imaju izolaciju od kvalitetne, ekološki bezbedne poliuretanske pene, debljine 17 do 40 mm. Poliuretanska pena obezbeđuje minimalne toplotne gubitke i uštedu u potrošnji električne energije. U svaki akumulacioni bojler je ugrađena Mg anoda koja obezbeđuje višegodišnju zaštitu kazana od korozije.

Akumulacioni bojleri Metalac dostupni su u dve varijante – sa unutrašnjom i spoljašnjom regulacijom temperature. Bojleri sa unutrašnjom regulacijom podešeni su da zagrevaju vodu do 55-60 °C, što je optimalna temperatura sa aspekta uštede električne energije i stvaranja kamenca.

Preporuka #4 Termorad bojleri

Bojleri srednje zapremine se proizvode kao vertikalni, horizontalni; sa prohromskim ili emajliranim kazanom; sa opcijom izmenjivača toplote. Ova grupu čine modeli od 30 do 120 litara.

Termorad bojleri su u najčešće traženim zapreminama, od 50 i 80 litara, zastupljeni su svi modeli od najpovoljnijih sa unutrašnjom regulacijom do modela sa spoljnom regulacijom.

Preporuka #5 DOM Pančevo

Dom pančevo bojleri predviđeni za rad pod pritiskom od 0,6 MPa ( 6 bar-a). U vertikalnoj izvedbi sa kazanom od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika – prohroma, obezbeđuju lako i kvalitetno snabdevanje vodom, fiziološki ispravnom u zavisnosti od Vaših potreba i mogućnosti.

Izolacija omogućava dugotrajno korišćenje tople vode i bez dodatnog zagrevanja. Lepog dizajna, funkcionalan,pored osnovne upotrebe da zagreva i akumulira toplu vodu, može predstavljati i ukras u Vašem kupatilu.

Ostavite komentar

Scroll to Top