Posted on 1 komentar

Prodaja bojlera Beograd | Veliki Izbor Bojlera na Jednom Mestu

Prodaja Bojlera Elit Inox

Temelj prodajnog procesa zasnovan je na interaktivnom odnosu gde kupac i prodavac zajedno rade na definisanju potreba i kreiranju rešenja. Znači, umesto uveravanja o tome zašto bi kupac trebalo da kupi bojler, verujemo da je korisnije pokazati mu i reći kako da kupi svoj proizvod odnosno kako bi ispunili njegove specifične potrebe.

Da ga upoznamo sa tipovima bojlera, proizvodjačima i njihovim specifičnostima.

Ideja je jednostavna, nudimo najbolju cenu za bojlera izradjenih po najsavremenijoj tehnologiji. Imamo najefikasniji sistem prodaje, profesionalni tim za najbolju i efikasnu procenu potreba samih kupaca, a samim tim zadovoljavamo stvarne potrebe našeg klijenta.

Samim tim ukoliko je klijent zadovoljan sa izborom i kupovinom, znači da je prodaja bojlera uspešna.

Ovo su preporuke najkvalitetnijih bojlera u Srbiji:

Preporuka #1 Elit Inox Čačak

Proizvodni programa čine bojleri srednje litraže (50-150l) sa prohromskim kazanom ili emajliranim. Na osnovu pažljivo registovanih potreba tržišta, dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najsavremenijih tehnologija, uspeli smo osvojiti proizvodnju ubedljivo najšireg asortimana bojlera.

U ponudi su bojleri serije Talas i to: Talas 8 prelivni bojler, Talas 10 pod pritiskom, Talas S/M/X/XX vertikalni, Talas Horizontalni, Talas K kombinovani, Talas KS kombinovani-solarni, Talas EB/KB/KSB podni bojler.

Preporuka #2 Ariston Bojleri

Ariston Bojleri su jedni od najkvalitetnijih bojlera na našem tržištu. Odlikuju ih sledeće karakteristike:

– Ekskluzivan dizajn
– Velika količina tople vode
– Novi ojačan termometar
– Termostat s bipolarnim sigurnosnim uređajem
– Velika magnezijumska anoda
– Visoka efikasnost unapređena s poliuretanskom izolacijom
– Sigurnosni ventil testiran na 8 bara
– Proizvod je testiran prema najvišim standardima kvalitete
– Unutrašnjost kazana emajlirana titaniumom testiran na 16 bara

Preporuka #3 Metalac Bojleri

Kazani bojlera Metalac imaju prevlaku od emajla, koji štiti kazan od korozije i obezbeđuje visok nivo higijene vode.
Imaju izolaciju od kvalitetne, ekološki bezbedne poliuretanske pene, debljine 17 do 40 mm. Poliuretanska pena obezbeđuje minimalne toplotne gubitke i uštedu u potrošnji električne energije. U svaki akumulacioni bojler je ugrađena Mg anoda koja obezbeđuje višegodišnju zaštitu kazana od korozije.

Akumulacioni bojleri Metalac dostupni su u dve varijante – sa unutrašnjom i spoljašnjom regulacijom temperature. Bojleri sa unutrašnjom regulacijom podešeni su da zagrevaju vodu do 55-60 °C, što je optimalna temperatura sa aspekta uštede električne energije i stvaranja kamenca.

Preporuka #4 Termorad bojleri

Bojleri srednje zapremine se proizvode kao vertikalni, horizontalni; sa prohromskim ili emajliranim kazanom; sa opcijom izmenjivača toplote. Ova grupu čine modeli od 30 do 120 litara.

Termorad bojleri su u najčešće traženim zapreminama, od 50 i 80 litara, zastupljeni su svi modeli od najpovoljnijih sa unutrašnjom regulacijom do modela sa spoljnom regulacijom.

Preporuka #5 DOM Pančevo

Dom pančevo bojleri predviđeni za rad pod pritiskom od 0,6 MPa ( 6 bar-a). U vertikalnoj izvedbi sa kazanom od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika – prohroma, obezbeđuju lako i kvalitetno snabdevanje vodom, fiziološki ispravnom u zavisnosti od Vaših potreba i mogućnosti.

Izolacija omogućava dugotrajno korišćenje tople vode i bez dodatnog zagrevanja. Lepog dizajna, funkcionalan,pored osnovne upotrebe da zagreva i akumulira toplu vodu, može predstavljati i ukras u Vašem kupatilu.

1 thought on “Prodaja bojlera Beograd | Veliki Izbor Bojlera na Jednom Mestu

  1. Malo sam iznenađem time da na spisku nema bojlera Magnohrom iz Kraljeva. Da li to znači da su izgubili trku ili su namerno ili nenamerno izostavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.